El Blog d'en Max i en Sammy

El Blog d'en Max i en Sammy

miércoles, 23 de diciembre de 2015

Sammyconsell sobre: els resultats del 1r trimestre

sammyconsell
Per a la majoria dels nens i nenes, avui han començat les vacances de Nadal, les escoles han tancat i les notes també han arribat. A partit d'aquest moment, els esperen dues setmanes dolces a alguns i lleugerament amargues a aquells que no han aconseguit superar una o més d'una assignatura.

Primerament cal no desmoralitzar-se, ha finalitzat el primer trimestre però encara queda molt de curs pel davant per a poder recuperar-ho. 

Per a aquells que a la tornada de les festes els toca les recuperacions, us donem uns consells de com podeu organitzar aquests dies festius:

1) Els dies "prohibit estudiar"= hi haurà dies especials en que s'ajuntarà la família i toca estar ben rodejats. Es per això que queda prohibit estudiar:
  • La tarda del 24 i els dies 25 i 26 de desembre.
  • La tarda del 31 de desembre i el dia 1 de gener.
  • La tarda del 5 i el dia 6 de gener.
2) La resta dels dies de festa caldra alternar els moments d'estudi amb els de joc, lectura i estones de consola/internet/tablet que molts nens/es desitgen per tenir-ho prohibit entre setmana, els dies que van a l'escola. Això sí, cal que aquestes estones siguin controlades i supervisades pels adults. Si s'agafa com una rutina els nens poden treballar:
  • Nens i nens de primària: una hora pel matí i 45 minuts per la tarda.
  • Nois i noies de secundària o batxillerat: dues hores pel matí i una per la tarda.
Si les estones d'estudi són aprofitables al cent per cent, passaran volant i els quedarà molt de dia lliure per jugar amb els regals.




No hay comentarios:

Publicar un comentario