El Blog d'en Max i en Sammy

El Blog d'en Max i en Sammy

viernes, 6 de marzo de 2015

No vull vestir-me!

no vull vestir-me
Dediquem el post d'avui a tots els menuts que manifesten la seva negativa a l'hora de posar-se la roba. 

Pares, quants cops heu escoltat el "No, no vull, deixa'm" mentre perseguiu pel passadís al vostre nen o nena corrent amunt i avall? Quants cops haurieu tret al vostre fill de casa amb el pijama posat i l'haurieu portat a l'escola tal qual?


Us donem unes pautes per a treballar la voluntat dels nens per a vestir-se:

no vull vestir-me
1. Heu d'escollir un moment tranquil de la tarda, un moment en que no hi hagi estrés, ni hi hagin presses per sortir de casa.

2. Jugarem a vestir nines i ho podeu fer de dues maneres. O bé amb retallables de nens que podem escollir-los la roba i anar canviant de vestimenta o amb ninos i robes diferents per a combinar. 

3. Es tracta de fer d'una obligació, un moment divertit i que el nen/a s'hi senti implicat.

El dia abans podem decidir amb ells la roba que es vol posar. Recomano no deixar que siguin ells qui facin les combinacions, sinò que els pares els deixeu triar entre dues o tres opcions que prèviament vosaltres hagueu decidit. El moment de vestir-se es pot plantejar com una cursa, amb un temps limitat amb un rellotge de sorra o un cronòmetre. I amb els petits que encara haguem d'ajudar a posar alguna peça concreta, cal que els animem implicant-nos nosaltres en la cursa per dur-ho a terme dins el termini de temps establert.

Preparats, llestos, ja!

No hay comentarios:

Publicar un comentario