El Blog d'en Max i en Sammy

El Blog d'en Max i en Sammy

miércoles, 21 de enero de 2015

Els adolescents i les xarxes socials

les xarxes socials

Avui tractem el tema de les xarxes socials. Saben els adolescents on va a parar tot allò que pengen? Són conscients de a qui arriba la informació?
Actualment està de moda reptar als nois i noies a penjar fotos on surten desfavorits i hi ha qui s'ho agafa amb humor, però per altres joves suposa un atac a la seva intimitat. Hi ha qui no vol penjar fotos i es sent pressionat a fer-ho per tal de no quedar exclòs del grup. 
Pengem fotos de manera voluntària, hi ha qui penja fotos nostres sense que donem el nostre consentiment i el pitjor de tot, hi ha qui es dedica a penjar fotos i vídeos assetjant o burlant-se d'algun company de classe. Aquest fet és compartit de forma gratuïta i encobert per molts espectadors que temorosos no fan res per no veure's involucrats. La repercussió per l'afectat és incalculable, el dany que causa una "simple broma" com diuen alguns, està penalitzada per llei. 
Pares, cal que eduquem als  fills en els riscs de l'ús les xarxes socials, ja que tenen en mans quelcom molt poc inofensiu. 
Us recomano un article molt interesant en base a aquesta temàtica: http://www.abc.es/familia-padres-hijos/20131014/abci-hijos-fotos-facebook-201310101706.html; i el blog de l'autor Guillermo Cánovas, el qual considero de gran valor: http://kidsandteensonline.com/


No hay comentarios:

Publicar un comentario