El Blog d'en Max i en Sammy

El Blog d'en Max i en Sammy

sábado, 27 de diciembre de 2014


Aquests darrers dies, la gran majoria hem tingut les agendes ocupades amb dinars i sopars familiars. Reunions de grans i petits que amb il·lusió i/o compromís s'han ajuntat al voltant de les taules i mentre els grans parlaven, els petits han gaudit dels seus estrenats regals.
A cada casa no haurà faltat una consola d'últim model, una tablet o un mòbil... la tecnologia desperta els nostres desitjos i alhora ens aïlla dels del voltant. Però, on han quedat els jocs de taula on grans i petits riuen junts? Els jocs haurien d'estar més presents a les llistes de nadal dels nens i nenes, jocs on es posa a prova la rivalitat, la frustració, les habilitats personals i el companyerisme. Per això avui comparteixo amb vosaltres, alguns dels jocs que utilitzo per treballar a la consulta aspectes com ara:
- No accepta un no.
- No soporta perdre.
- No tolera la frustració.
- Li costa compartir amb els altres.
- No sap esperar el seu torn.

Una web que m'agrada molt i consulto sovint per comprar jocs de taula és: http://www.memoryteca.com 
I vosaltres, heu regalat jocs de taula aquestes festes?

2 comentarios:

  1. Gràcies a vosaltres! La forma com teniu organitzats els jocs depenent de les capacitats que treballen, per a pares i professionals és de gran ajuda i el fet de lluitar pels jocs de taula és molt bona aposta pels infants.

    ResponderEliminar
  2. He recomanat aquesta web de material educatiu i el vostre bloc al facebook del bloc de recursos per a l'educació especial que fa temps que estic gestionant. Enormement agraïda per la feina que esteu desenvolupament i per la gran tasca educativa i emocional que esteu portant a terme. Mil gràcies per posar a l'abast dels professionals idees, recursos, estratègies i enllaços que ens ensenyen a atendre millor no només les necessitats educatives dels nostres alumnes i fills/es sinó també el seu estat emocional. Seguiu endavant i...des d'ara...teniu una fidel seguidora. Moltes gràcies! Iolanda Roset del bloc http://blocs.xtec.cat/recursosee (https://www.facebook.com/recursosee)

    ResponderEliminar